divendres, 25 de febrer del 2011

L'home polièdric, de J. A. Arcediano

Amb motiu del meu aniversari, el bon amic i poeta J. A. Arcediano m'ha regalat l'edició única de L'home polièdric que escanejo i podeu veure i llegir aquí mateix.

Acostumat a escriure poemes per als amics i la família quan l'ocasió s'ho mereix, rebre'n un de dedicat m'ha fet enormement feliç. En aquest cas "Só l'elogiador elogiat" i no penso presumir de falsa modèstia: m'agrada. D'una banda, fa molts anys que no tinc àvies, i, d'una altra, m'he engreixat algun quilet, però com que la crisi continua segur que l'eradicaré.

Moltes gràcies, José Antonio!




 

5 comentaris:

  1. Jordi,
    Dius que no estàs acostumat a ser elogiat però confesses que t'agrada. I això es bo...ningú és de pedra.
    Un dia i utilitzant la broma per combatre la vergonya i a titul d'acomiadament, després de tenir el plaer d'escoltar.vos als dos, a tu i al Jose Antonio, en un recital de poesia eròtica que vau fer, us vaig dir: gràcies per existir. Dons ara ho torno a dir, i sense vergonya; potser perquè ningú em mira. I perquè?. Dons perquè sí i perquè m'agrada molt el que el J.A. et diu en "L'home polièdric" i amb el permís de J.A per utilitzar paraules seves, dic....."De vegades m'aixoplugo en els refugis d'amistat i alegria en temps de puja àcida i sequera"

    ResponElimina
  2. uaauuu... Jordi! quin regal!!!
    Jo també vull ser polièdrica i tenir un amic així!

    Enhorabona a tots dos pel que heu viscut que us ha portat aquí!

    ResponElimina
  3. FELICITATS!!!
    Trobo que n'hi hauria d'haver mes d'homes polièdrics!!

    ResponElimina
  4. Hola m'agradat molt és bonic,

    Felicitats

    ResponElimina