divendres, 27 de maig del 2011

Bombona de butà presumptament implicada en els fets de pl. Catalunya

Estem indignats: Felip Puig acusa la meva pacífica bombona de ser un perill davant la hipotètica victòria del Barça.


La meva estimada bombona de butà i jo estem indignats davant la roda de premsa del conseller d’Interior Felip Puig, el qual l’ha inculpada de poder intervenir com a arma violenta davant una hipotètica victòria del FCB demà a la nit.

       —Sempre he estat pacífica i pacifista, jo. Que s’ha begut l’enteniment, aquest engalipa àvies! Ja en saben, ja, de parlar... I sempre, tard o d’hora, per justificar les accions policials violentes hi ha l’amenaça dels contubernis fantasmes: en temps de Franco era el judeomaçònic i el comunista, i ara parlen de grups provocadors i violents. Això d’avui no té justificació possible. Si els d’Interior s’avorreixen i volen jugar a lladres i serenos, que vagin a detenir polítics, banquers i caixers corruptes, grups neofeixistes, traficants de droga, integristes islàmics sonats o el president de la Telefónica que, per cobrar 8 milions d’euros a l’any, segur que n’ha de fer de molt grosses. Que deixin tranquil·la i en pau la gent que creu en un món millor i que hi treballa des de les places i carrers de les nostres viles i ciutats. Saps què et dic, Jordi, que ara sí que me n’hi vaig, a la plaça Catalunya. Si no volen xocolata, tres tasses... i una bombona de butà més. Sempre he estat pacífica, honrada i treballadora, jo. Què s’ha cregut aquest Puig...

2 comentaris:

  1. Benvolguda bombona:
    Sóc una cassola indignada,una d'aquelles que sonen acompanyades d'une la cullera de fusta. No t'estranyi que la poli prefereixi enfrontar-se amb la gent de pl.Catalunya que no pas amb la mà de polítics i banquers corruptes: dels últims n'hi ha molts més que dels primers i els és més fàcil. Molt més. Feina fàcil, se'n diu.

    ResponElimina
  2. Ja tens raó, ja, cassola indignada! Abans es deia allò de "advocats i procuradors, a l'infern de dos en dos". Ara potser caldrà canviar la lletra i dir: "polítics corruptes, lladres i banquers, a l'infern de tres en tres!".

    ResponElimina